HOME
  Diensten van Mahler aan de Amstel
  Specialismen van Mahler aan de Amstel
  Wie is Robbert Mahler ?
  Adresgegevens en routebeschrijving
  Diensten van Mahler aan de Amstel    Diensten: advocatuur    Diensten : juridische dienstverlening
Onderhandelingen: wanneer de zakelijke details zijn geregeld en de hoofdlijnen vaststaan, is het goed om de juridische puntjes op de i te zetten. Dat kan natuurlijk door Mahler aan de Amstel de overeenkomst te laten opstellen, maar vaak is het beter om eerst nog alle details uit te onderhandelen.

Daarbij kan Mahler aan de Amstel u behulpzaam zijn, zowel bij rechtstreekse onderhandelingen met de wederpartij als bij raadgevingen op de achtergrond.

Monitoren : het is buitengewoon ingewikkeld om de juridische ontwikkelingen die voor u van belang zijn, nauwgezet en systematisch bij te houden. Soms gaan de ontwikkelingen zo snel dat de bestaande praktijken achterhaald raken, soms gaan ze zo geleidelijk dat het veel inspanning vergt om ze toch goed in de gaten te houden.

Het is voor Mahler aan de Amstel noodzaak om de juridische ontwikkelingen die gevolgen hebben voor ondernemingen, te volgen. Immers, een goed advies en een goede procesvoering vereisen het bezit van de meest actuele kennis. Mahler aan de Amstel is dan ook in staat om u, ook pro-actief, regelmatig op de hoogte te houden van deze ontwikkelingen.

Kort juridisch advies : Vaak hebben ondernemingen juridische kwesties die ingewikkeld liggen en een goede bestudering van alle belangrijke omstandigheden nodig maken. Soms gaat het echter om veel simpeler vragen: is een mondelinge overeenkomst geldig, kan de secretaresse een bindende afspraak maken voor de onderneming enz.

Deze korte vragen vereisen geen uitgebreide advisering, maar juist een kort simpel antwoord. Ook voor deze korte vragen die beantwoord worden door middel van korte adviezen, kunt u bij Mahler aan de Amstel terecht.